Siden 1990 har vi været tro mod traditionen om, at vi i Danmark sæson efter sæson, kan frembringe grøntsager af en usædvanlig høj kvalitet.

En kvalitet der dækker både produkt og smagsoplevelse.

Det kræver omhyggelighed fra start til slut, og den omhyggelighed og respekt for varerne vedgår vi os gerne.

Det er en del af vor tradition.
  Økologi

 

Ventegodtgaard ligger ved Lille Skensved lidt nord for Køge. Det er en slægtsgård der har været i familien i flere generationer.

Den bliver nu drevet af Jens og Søren Thorsen. I 1990 startede de med økologi, og i dag dyrkes der økologisk frugt og grønt på hele ejendommen.

 

Marienlyst blev startet af Mogens Hansen i 1982.. Alt bliver gjort efter de økologiske metoder ud fra en ideologi om at producere rene sunde og vitale fødevarer.

Tinggård ligger mellem landsbyerne Dalbyover og Knejsted 20 km. Nord-Øst for Randers mellem Mariager Fjord og Randers Fjord i området der kaldes Ommersyssel. På Tinggård har de mottoet: Kan det blive bedre, er det ikke godt nok.

 

Lykkegården ligger i det fordige Nørre Djursland i jylland og tilhører familien Højland, der har været gartnere i tre generationer.

 

BladGrønt er Nordeuropas største drivhusgartneri til specialsalater. Vi dyrker en række forskellige salater

BladGrønt som blev etableret i 1976 og er et af landets første gartneri-anpartsselskaber og er i dag landets største drivhusgartneri for specialsalater